Skip to main content

Mario Meštrović

Osoba koja stoji ispred imena restorana je renomirani sommelier s lepezom kompetencija koje su potkrijepljene stručnom profesionalnošću i znanjem u sferi enogastronomije.

Perjanica postignutih dostignuća je dakako Gold certifikat međunarodne A.S.I. diplome, gdje se za sada broji 114 certificiranih sommeliera u svijetu. Tu su i Diploma našeg Hrvatskog sommelier kluba gdje ujedno djeluje kao predavač na tečajevima i čiji je povjerenik za Zagreb središnju Hrvatsku.

Svoje znanje uživa prenašati radi sveopćeg boljitka kvalitete ugostiteljske struke pa to čini kao predavač i u Sommelier klubu Crne Gore, a isto tako i na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki. Sve to prati i licenca za stručnog učitelja – majstora natkonobara s položenim ispitom radne pedagogije. Vodio je riblji restoran dvadesetak godina, a nerijetko svoja iskustva i savjete prenaša u ostale restorane kao konzultant.

Ako ga slučajno ne vidite u restoranu Kaiser, vrlo vjerojatno je na jednom od nekolicine ocjenjivanja vina na kojima sudjeluje kao ocjenjivač vina, među njima i ono svjetsko najpoznatije, Decanter World Wine Awards. Njegova priča su vino, vino, vino i hrana, samo pitajte i pričat će satima. Gosti vole spomenuti da se kod njega prepuste i opuste kroz mirise, okuse i priču o istome.

Dobrodošli ste i vi!